Підвіз медичних працівників, закупівля інсуліну та інші питання позачергового виконкому

Сьогодні, 28 квітня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. Головна мета проведення позачергового виконкому – сприяння у продовженні отримання громадянами необхідних лікарських засобів, забезпечення підвозу лікарів до роботи та ін.
Загалом було розглянуто 4 питання. Серед них – внесення змін до бюджету. Як проінформувала начальник фінансового відділу Катерина Горпиніч, при формуванні бюджету на лікування хворих на цукровий діабет були виділені кошти лише на перший квартал. Розпорядженням голови облдержадміністрації у квітні цього року були виділені кошти на наступні 6 місяців у сумі 425 600 гривень. Проведення виконкому необхідне для того, щоб внести зміни до бюджету та виділити ці кошти на лікарню для закупівлі інсуліну.
Також надійшла субвенція від Радовельської сільської ради загальною сумою майже 55 тис. грн., в тому ж числі на закупівлю інсуліну у сумі 3 300 гривень.
Наразі проводиться підвезення медичного персоналу до роботи, які проживають у сільських населених пунктах. Для цього було знято кошти у сумі 66 тис. грн. з проведення заходів в галузі культури і мистецтва на закупівлю пального для лікарні та ЦПМД.
Члени виконкому проголосували одноголосно “за”.
Також було взято до відома інформацію про виконання міського бюджету Олевської ОТГ за І квартал 2020 року. Звіт про виконання міського бюджету буде подано на розгляд сесії міської ради.
Крім того, члени виконавчого комітету затвердили зміни до фінансового плану КНП “Олевська центральна лікарня” на 2020 рік. Також традиційно розглянули надання одноразової матеріальної допомоги. Кошти виділили 21 жителю громади. Більшість місцевих мешканців звертаються за допомогою на лікування.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту