Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Олевської міської ради «Про затвердження Положення про перелік платних послуг, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради, та їх тарифів»

Розробник – відділ економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності міської ради.

Проєкт регуляторного акту передбачає необхідність затвердження Положення та тарифів на платні медичні послуги комунального підприємства, що відповідно до вимог чинного законодавства можуть надаватись медичними закладами.

Проєкт рішення Олевської міської ради «Про затвердження Положення про перелік платних послуг, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Олевська центральна лікарня» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Олевської міської об’єднаної територіальної громади olevsk-gromada.gov.ua.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 4, а також на електронну адресу olevsk_miskrada@ukr.net в термін 30 днів з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту