Відбулось засідання комісії з питань містобудування, будівництва та ЖКГ

19 травня відбулось засідання комісії з питань містобудування, будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг.

На комісії були присутні секретар міської ради Віталій Шейко,голова комісії Віктор Осипчук, члени комісії: Валентина Торгонська, Анатолій Повар, Станіслав Бідюк, Сергій Гончар, начальник економічного відділу Олег Ковальчук, головний лікар ЦПМД Олена Вишневська, головний лікар ЦЛ Олег Казюк.

На засіданні було розглянуто 5 питань, серед них – про внесення змін до рішення «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності Олевської міської ради, що може бути передане в оренду у 2020 році». До переліку додається приміщення в приміщенні Будинку культури села Лопатичі. А також розглянули питання про надання дозволу відділу культури на передачу в оренду відповідного об’єкта.

Друге питання – про продовження терміну дії договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 22,8 м2 за адресою: м. Олевськ, вул. Княгині Ольги,1.

Також присутні розглянули питання про надання дозволу на передачу у господарське віддання ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж» лічильника води турбінного.

Всі вищезгадані питання були одноголосно рекомендовані комісією для розгляду на сесії міської ради.

Найбільш обговорюваним стало питання внесення змін до рішення «Про надання дозволу КНП «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради на продовження терміну дії договору оренди нерухомого майна комунальної власності Олевської міської ради».

Детальніше з приводу відповідного питання розповідали головні лікарі ЦПМД та ЦЛ Олена Вишневська та Олег Казюк. Члени комісії тривало обговорювали дане питання та зійшлись на тому, що питання має бути досконало вивчено. Була озвучена й думка щодо можливості створення комісії, яка б розібралася у даному питанні, а також те, що цей проект рішення не потрібно виносити на сесію.

«За» дане питання не проголосував жоден член комісії, «проти» – 3, «утримались» – 2.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту