Переможців конкурсу «Людина року – 2020» визначено. Оновлено

Сьогодні, 20 травня, відбулось засідання конкурсної комісії, де визначали переможців конкурсу «Людина року – 2020». Вирішували результати конкурсу голова комісії Віталій Шейко, заступник голови комісії Юрій Русин, секретар комісії Леся Саковець, члени комісії Яків Осипчук, Євгеній Рябой, Валерій Левченко, Володимир Кайданович.

Варто зазначити, що для участі у конкурсі потрібно було подати перелік необхідних документів, які були зазначені в оголошені про початок конкурсу. Право висувати претендентів мають органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, професійні спілки, об’єднання громадян, органи самоорганізації населення. Самовисування на присвоєння звання не розглядаються.

Загалом не у всіх номінаціях була проявлена висока активність у поданні документів. Зауважимо, що деякі номінації мали лише по одному претенденту.

Рішення про визначення переможців в 11 оголошених номінаціях вже прийнято. Офіційне оголошення та привітання переможців відбудеться завтра під час проведення чергової сесії міської ради.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту