Відбулось засідання бюджетної комісії

Перед черговою сесією міської ради депутати зібралися з метою розглянути профільні питання. Сьогодні, 20 травня, відбулось засідання бюджетної комісії. На ній були присутні: міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, секретар міської ради Віталій Шейко, голова комісії Юрій Шевчук, його заступниця Ганна Кручко, депутати Олег Ковальчук і Микола Атанов, начальник фінансового відділу Катерина Горпиніч та головний лікар КНП «Олевський ЦПМД» Олена Вишневська.
Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги. Планується надання матеріальної допомоги 10 жителям громади на загальну суму 41 000 грн.
Обговорили члени комісії питання про внесення змін до кредитного договору між Північною екологічною фінансовою корпорацією та Олевською міською радою. Як зазначив Олег Ковальчук, суть змін полягає у тому, що у зв’язку з карантинними обмеженнями попередньо зазначені терміни виконання робіт, а це 15 червня переносяться на 15 грудня. Також змінюються рахунки для оплати кредитних коштів.
Присутні також обговорили питання про утворення аукціонної комісії та затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Олевської міської ради. Комісія створюється з метою організації та проведення процедур комунального майна Олевської міської ради. До складу комісії будуть входити представники міської ради та депутати.
Було розглянуто також питання про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Олевської ОТГ, що підлягають приватизації у 2020-2021 рр., а саме: автомобіль ВАЗ 21150 та автомобіль ВАЗ 2121, що знаходиться на балансі КП «Олевська центральна аптека №32», а також ½ частини нежитлового приміщення павільйону, що знаходиться на балансі КУ «Територіального центру соціального обслуговування».
Також обговорила бюджетна комісія питання про зменшення орендної плати за нерухоме майно комунальної власності міської ради. Пропонується на період карантину з 12 березня по 11 травня ФОПам, які звернулися з листами до міської ради, зменшити розмір орендної плати за нерухоме майно комунальної власності на 50% від місячної орендної плати.
Також присутніми членами комісії було обговорено питання про затвердження рішень виконавчого комітету, про внесення змін до Статуту Копищенського дошкільного закладу та ін.
Всі розглянуті питання будуть винесені на розгляд депутатів міської ради на чергову сесію, яка відбудеться 21 травня об 11.00 год.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту