Олег Казюк – почесний громадянин міста Олевськ

Сьогодні, 21 травня, під час чергової сесії міської ради відбулось нагородження переможців вже традиційного щорічного конкурсу «Почесний громадянин міста Олевськ». Як правило церемонія присвоєння відбувається на День міста, але у зв’язку із цьогорічною ситуацією та оголошеним карантином в Україні нагородження відбулось у День вишиванки.

Напередодні, під час засідання конкурсної комісії, було вирішено присвоїти звання почесного громадянина міста Олевськ Олегу Казюку та Василю Бабичу.

На сесії міський голова Олег Омельчук вручив кожному почесному громадянину медалі, дипломи та грошові нагороди по 5000 грн.

Після отримання нагороди Олег Казюк вирішив передати грошову премію Олевському Інклюзивно-ресурсному центру 

Довідково.

Казюк Олег Васильович народився 2 лютого 1967 р. в  с. Фитьків Надвірнянського району Івано-Франківської обл.. З 1988 р. по 1994 р. навчався в Івано-Франківській медичній академії за спеціальністю «Хірургія». І вже з 1994 р. працював в Олевській лікарні лікарем-інтерном. В 1997 р. після закінчення інтернатури прийнятий на посаду лікаря-хірурга в хірургічне відділення Олевської ЦРЛ. У 2004 р. був переведений на посаду завідуючого хірургічним відділенням Олевської ЦРЛ. У 2015 р. був обраним депутатом Житомирської облради VII скликання.

У квітні 2017 р. призначений  головним лікарем КУ «Олевська ЦЛ»        

За роки керуванням відділенням та всією хірургічною службою району, завдяки його організаційними, вольовим і кваліфікаційним здібностям, хірургія в районі завжди була на високому рівні.

Олег Васильович завжди займає активну громадську позицію, приймає активну участь у житті лікарні. Також з 1998 р. – голова асоціації медичних працівників Олевського району.

Як ветеран війни, учасник бойових дій, є членом правління Спілки ветеранів Афганської війни.

Як депутат обласної ради, а в минулому і районної ради, сприяє отриманню медичного обладнання для центральної лікарні. Олег Казюк загалом користується повагою в колективі і серед населення району, як порядна людина, відмінний керівник та хірург.

Протягом багатьох років за успішну працю, активну громадську позицію Олега Васильовича  постійно нагороджували грамотами районних органів влади, обласної державної адміністрацій та райради. Під час служби в Афганістані та в подальшому нагороджений 12 медалями. Також нагороджений Почесною грамотою Управління охорони здоров’я Житомирської області, Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я України, Почесною грамотою Кабінету Міністрів УРСР, грамотою від імені Асоціації хірургів Житомирської області як «Кращий хірург області 2017 року. У 2019 р. Олегу Казюку було присвоєно звання «Заслужений лікар України».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту