Міський голова Олег Омельчук вітає з Днем міста Олевськ

Радий вітати вас, дорогі земляки!

Сьогодні нашому старовинному мальовничому місту виповнюється 1308 років. Олевськ не тільки є важливою частиною історії нашої держави, а й продовжує її творити надалі.

Наш Олевськ –  місто, що  зберегло історичну самобутність, унікальну красу і позитивну енергетику, яку створюють його мешканці – працьовиті і гостинні люди. Саме люди – є головним багатством громади. Це ви віддаєте сили і талант заради її процвітання. Разом з вами ми розбудовуємо рідний край. З кожним роком стають комфортніші наші школи, зміцнюється  матеріальна база дитсадків та клубів, покращується інфраструктура. За межами Олевська відомі наші культурні та патріотичні заходи, які приваблюють щороку численних гостей до нашого міста.

Разом ми вирішуємо проблеми, яких теж поки що у нас немало, але крок за кроком ми спільно змінюємо наше місто, долаємо усі негаразди і віддамо усі сили, знання й досвід для подальшого процвітання Олевська і усієї громади.

Нажаль, цього року  річницю Олевська ми відзначаємо у незвичній ситуації – напрочуд тихо і навіть дещо порожньо. Втім, декілька років поспіль, у кращі для країни часи, Олевськ святкував День міста за участі кращих зірок України.

Окремо хочу привітати і подякувати нашим медичним працівникам, які сьогодні на передовій. Разом з ними працівники поліції, рятувальники,  інші служби.  Низький уклін вам і подяка від усіх громадян.

Шановні олевчани!

Вітаю вас з днем народження Олевська і бажаю, щоб кожен з вас відчував себе тут потрібним і важливим діячем. Бажаю шани і поваги старшому поколінню, удачі й наснаги молодим! Бажаю кожній родині, кожному окремому жителю  здоров’я, щастя, благополуччя та впевненості у завтрашньому дні!

Нехай процвітає наш Олевськ і радує усіх красою, комфортом  та затишком!

З днем народження, рідний Олевськ!

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту