Змінився депутатський склад Олевської міської ради

У депутатському складі Олевської міської ради відбулися зміни. Як вже повідомлялось раніше, депутат округу №22 від партії «Радикальна партія Олега Ляшка» Володимир  Миколайович Халімончук склав свої повноваження за власним бажанням. Більш детально про це читайте на нашому сайті: http://olevsk-gromada.gov.ua/2020/05/05/deputat-volodymyr-halimonchuk-sklav-povnovazhennya-za-vlasnym-bazhannyam/ .

Згідно Закону, його місце зайняв наступний за черговістю кандидат в депутати від відповідної партії – це Балюрко Сергій Сергійович. Він балотувався по округу № 14 (частина села Жубровичі) та набрав понад 29% голосів виборців.

Сергій Балюрко працюватиме в окрузі №22, що охоплює частину села Кишин (вул.Семенська 1-30, вул.Житомирська 1-43, вул.Молодіжна, вул.Нова, вул.Озерна, вул.Перемоги, вул.Сонячна, вул.Пушкіна, вул.Урожайна, вул.Західна, вул.Червона),  селище Лугове, село Забороче та  село Болярка.

Крім того депутат був введений до складу постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

Довідково. Згідно інформації, розміщеної на сайті ЦВК, Балюрко Сергій Сергійович народився 23 жовтня 1966 року. Проживає у селі Жубровичі, безпартійний та має вищу освіту.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту