Про затвердження персонального складу виконавчого комітету та інші питання сесії міської ради

На черговій сесії міської ради, яка відбулася 21 травня депутати розглянули 59  питань включаючи “Різне”.

Першим питанням присутні депутати затвердили протокол засідань конкурсних комісій з визначенням переможців конкурсу «Людина року – 2020» та «Почесний громадянин м. Олевськ».

Після затвердження рішення, відбулось офіційне нагородження переможців.

Далі продовжився розгляд рішень сесій.

Одноголосно прийняли рішення депутати про внесення змін до рішення «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету».

Зміни вносяться у зв’язку з виробничою необхідністю. Із складу виконавчого комітету виводяться в. о. старости с. Зубковичі Марина Мирончук та в. о. старости с. Калинівка Олег Яковчук. Відповідно вводяться до складу виконавчого комітету міської ради діловод с. Зубковичі Ольга Павленко та діловод с. Калинівка Надія Назарчук.

Затвердили присутні рішення про внесення змін до Структури та штатної чисельності апарату Олевської міської ради. У зв’язку  із введенням в структуру штату виконавчого апарату міської ради одну штатну одиницю – головного спеціаліста із публічних закупівель. Було вирішено не збільшувати штатний розпис, а вивести із структури відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності виконавчого апарату міської ради одну штатну одиницю – спеціаліста 1 категорії відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності.

Також депутати затвердили Положення про уповноважену особу з питань організації та проведення спрощених закупівель. Положення дане є типове. Згідно нього уповноважена особа:

– планує закупівлі та формує річний план спрощених закупівель в електронній системі закупівель;

– проводить спрощені закупівлі;

– забезпечує рівні умови для всіх учасників, об’єктивний та чесний вибір переможця спрощеної закупівлі;

– забезпечує складання, затвердження та зберігання відповідних документів питань публічних закупівель, визначених  Законом;

– забезпечує оприлюднення в електронній системі закупівель інформації, необхідної для виконання вимог Закону;

– здійснює інші дії, передбачені цим Законом.

Уповноважена особа зобов’язана:

– організовувати та проводити спрощені закупівлі;

– забезпечувати рівні умови для всіх учасників, об’єктивний та чесний вибір переможця;

– дотримуватися норм законодавства у сфері публічних закупівель та цього Положення;

– здійснювати інші дії, передбачені Законом.

Присутні на сесії депутати затвердили містобудівну документацію «Генеральний план с. Варварівка»  та в складі комплексу містобудівної документації: план зонування території с. Варварівка; інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільна оборона); охорона навколишнього та природного середовища. Генеральний план розроблений ДП «Український науково-дослідний і проектний інститут цивільного будівництва». Дане рішення депутати прийняли одноголосно 27 «за».

Розглядалось також рішення про надання грошової компенсації за придбання шкільної або спортивної форми дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах середньої освіти.

Як зазначив начальник відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерій Левченко, надання грошової компенсації за придбання шкільної та спортивної форми дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у загальноосвітніх навчальних закладах громади, буде здійснюватись шляхом надавання коштів безпосередньо законним представникам дітей.

Розмір грошової компенсації для дітей вище вказаної категорії, які навчаються у закладах загальної середньої освіти з числа учнів 1-11 класів на придбання шкільної та спортивної форм становитиме 1500 гривень на кожну дитину. “За” проголосували 27 депутатів, рішення прийнято одноголосно.

Також були розглянуті інші питання: про внесення змін до Статуту Копищенського дошкільного навчального закладу та затвердження його в новій редакції, про надання дозволу на передачу у господарське відання основних засобів та матеріалів, про продовження терміну дії договору оренди об’єкта нерухомості, про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі їх в користування на умовах оренди.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту