Погодження Статуту громадського формування та інші питання виконкому

29 травня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради, де було розглянуто 13 питань.

Одноголосно було вирішено порушити клопотання перед головою Олевської районної державної адміністрації про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» 48-річній жительці села Сердюки, яка народила та виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Також вирішили надати одноразову матеріальну допомогу жителям 15 громади на загальну суму 7 900 гривень. Це жителі сіл Сердюки, Журжевичі, Стовпинка, Варварівка, Корощине, Зольня, Майдан-Копищенський, Жубровичі, Лопатичі, смт Дружба та м. Олевськ.

Найбільш обговорюваним стало питання про погодження Статуту громадського формування «Україна. Охорона громадського порядку». На розгляд була подана відповідна заява та документи  від голови  громадського формування Олександра Сидоренка.

Присутній на засіданні заступник начальника Олевського відділу поліції Максим Мошківський повідомив, що нагляд за громадським порядком буде здійснюватись спільно з поліцією.

Члени виконкому поставили всі питання, які їх цікавили і після затяжного обговорення погодили Статут. У свою чергу, голова громадського формування Олександр Сидоренко зауважив, що періодично ГФ робитиме звіти за пророблену роботу.

Також на виконкомі розглядали питання про встановлення режиму роботи об’єкта торгівлі, зміну та присвоєння адресних номерів, взяття на квартирний облік громадян, що потребують покращення житлових умов та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту