Оперативна інформація щодо COVID-19 в Олевській ОТГ станом на 4 червня

За минулу добу і в Житомирській області, і в Україні зафіксовано рекордну кількість підтверджених випадків коронавірусної хвороби. Так, станом на 9.00 год. 4 червня 2020 року в Житомирській області виявили 53 нові випадки COVID-19, всього в Україні вже понад 25,4 тис. підтверджених випадків.

В Олевській громаді за останню добу офіційно не підтверджено жодного нового випадку хвороби COVID-19. Втім, було зафіксовано нову підозру на коронавірус.

Через збільшенням кількості нових випадків COVID-19 Житомирська область перестала бути готовою до послаблення карантину.

На сайті Міністерства охорони здоров’я України повідомили: «Перехід областей до другого етапу карантину, що передбачає послаблення карантинних обмежень, можливий за умови відповідності епідситуації в області визначеним критеріям. Ці критерії відображають контроль за передаванням вірусу, рівень спроможності лікувальної мережі, закладів епідеміологічного профілю та системи охорони здоров’я в цілому протидіяти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту