Пробація в умовах карантину

В Україні з 11 травня 2020 року розпочалося поетапне послаблення карантинних обмежень і на сьогодні триває третій етап планового виходу з карантину, який розпочався з 01.06.2020 року. Та працівники Олевського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області працюють в тому ж режимі, що й в період посилених обмежень під час спалаху COVID-19. З моменту запровадження карантинних заходів в Олевському районному секторі поставлено на облік 6 осіб та 8 знято з обліку, складено 2 досудові доповіді, що в порівнянні від загальної кількості суб’єктів пробації, які перебувають на обліку в секторі, це становить – 35% осіб поставлено та 27% знято і 50% складено досудових доповідей.

Наразі, 2 та 3 червня відбулися чергові зустрічі з клієнтами пробації, з метою реєстрації та проведення з ними квартальної індивідуально-профілактичної роботи, в результаті якої складено довідки про проведену роботу у другому кварталі 2020 року. Також, засуджених повторно ознайомлено з порядком та умовами перебування на обліку уповноваженого органу з питань пробації, роз’яснено обов’язки, покладені на них судом та законом, попереджено про наслідки вчинення правопорушень та повторних злочинів.

Діяльність уповноваженого органу з питань пробації Олевського району постійно здійснюється з дотриманням рекомендацій щодо карантинних обмежень.

Олевський районний сектор з питань пробації

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту