На комісії ТЕБ та НС вирішили відновити роботу закладів громадського харчування

1 липня відбулось спільне позачергове засідання комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської райдержадміністрації, Олевської міської ради та Білокоровицької сільської ради. На ньому було розглянуто два питання.

Першим питанням члени комісій підтримали часткове послаблення протиепідемічних заходів на території району. Як повідомила головний лікар Олевського ЦПМД Олена Вишневська, станом на 01.07.2020 року підтверджені випадки захворювання на COVID-19 в районі відсутні.

Було вирішено, з дотриманням вимог постанов Головного санітарного лікаря України від 09.05.2020 № 18 та від 02.06.2020 № 32:

  • відновити роботу закладів громадського харчування, ресторанного бізнесу, кафе тощо, торговельно-розважальних центів (крім дитячих розважальних зон, майданчиків та кімнат) з обмеженням часу роботи закладів до 22 години
  • відновити роботу закладів з розміщення (готелі, хостели);
  • проведення спортивних заходів без глядачів  (за  участю  більше  однієї  особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі). Організатор заходу відповідальний за дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра), відновити роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес- центрів, закладів культури.
  • відновити роботу приміського автобусного сполучення Олевськ – Журжевичі;
  • посилити контроль за дотриманням населення карантинних норм в громадському транспорті, зокрема використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів), дотримання соціальної дистанції між громадянами, використання дезінфікуючих засобів.

Друге розглянуте питання – про додаткові заходи протидії пожежам у природних екосистемах району у пожежонебезпечний період 2020 року. Більш детально – читайте в протоколі:

Протокол №17

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту