Дошкільні заклади Олевської громади планують відновлювати свою роботу

7 червня відбулась нарада з керівниками та медичними сестрами дошкільних навчальних закладів Олевської ОТГ, щодо відновлення діяльності дошкільних навчальних закладів в умовах адаптивного карантину.

На нараді буди присутні заступник міського голови Яків Осипчук, начальник Олевського районного Головного управління Держпродспоживслужби Людмила Козловець, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилю та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Альона Ковальчук.

Яків Осипчук звернув увагу керівників на роботу закладів освіти в період адаптивного карантину, відновлення дитячих садків та зупинився на основних принципах та проблемах, які можуть виникнути. Також зазначив, що ЦРД та ДНЗ м. Олевськ плануються до відновлення роботи 15 липня 2020 р. дошкільні заклади по селах громади  – з 22 липня 2020 р.

Алла Гаврилюк та Альона Ковальчук  звернули увагу присутніх на дотримання основних положень та постанов щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). 

Учасники наради також детально розглянули вимоги та інструкції щодо прийняття вихованців до закладів, використання дезінфікуючих та антисептичних засобів; готовність харчоблоків  до роботи та ряд інших  важливих заходів з питань організації діяльності дошкільних закладів. 

Начальник Олевського районного Головного управління Держпродспоживслужби Людмила Козловець розповіла про проведення підготовчої роботи по відновленню функціонування закладів із дотриманням протиепідемічних заходів відповідно до вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 24.03.2016 №234 «Про затвердження Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів» та Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19)».

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту