Робоча нарада щодо роботи вуличного освітлення в громаді

Сьогодні, 20 липня, міський голова Олег Омельчук провів робочу нараду з працівниками міської ради та підрядною організацією, що займається обслуговуванням мережі вуличного освітлення.

Олег Васильович зауважив, що наразі вуличне освітлення працює хаотично, на що жаліються жителі громади. Крім того, міський голова зробив акцент на роботі «гарячої лінії» міської ради та запевнив, що перевірить журнал обліку дзвінків.

Не рідкими є ситуації, коли ліхтарі виходять з ладу – частіше від несприятливих погодних умов. Міський голова Олег Омельчук зауважив, що постачальники мають виконувати гарантійні зобов’язання.

Також він прокоментував ситуацію щодо роботи мережі вуличного освітлення: «Є організація, яка виграла конкурс на обслуговування мереж – від неї потрібно вимагати якісних послуг».

На завершення наради міський голова Олег Омельчук дав доручення сьогодні ж об’їхати всі вулиці Олевська та визначити, де освітлення не працює. Крім того до завтрашнього ранку опитати всіх старост громади та дізнатись ситуацію щодо роботи вуличного освітлення у селах громади та одразу ж приступити до ремонту та заміни ліхтарів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту