Нарада щодо роботи Олевської центральної аптеки № 32

22 липня міський голова Олег Омельчук провів робочу нараду щодо функціонування аптеки №32. У нараді взяли участь секретар міської ради Віталій Шейко, заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, керівництво аптеки, депутати міської ради, головний лікар Олевської ЦЛ Олег Казюк, заступник головного лікаря Олевського ЦПМД Валентина Пантелейчук, начальники відділів та спеціалісти міської ради.

Олег Васильович надав слово завідуючій закладу Ларисі Денисюк. Вона розповіла про стан підприємства на даний час та зазначила: «Майбутнє в аптеки є!». Також вона зазначила, що витрати на утримання двоповерхового приміщення аптеки по вулиці Володимирська є завеликі, особливо у зимовий період, натомість, для функціонування аптеки досить приміщення площею 50 м. кв.

Крім того, вона повідомила, що до аптеки на Володимирській майже не заходять перехожі, здебільшого реалізовуються лише ліки по безоплатним рецептам, а приміщення потребує капітального ремонту. Виходячи з цього, Лариса Денисюк озвучила  плани щодо «переїзду» аптеки до меншого приміщення, що знаходиться в «людній» частині міста.

Завідуюча КП «Олевська центральна аптека № 32» звернулася до депутатів: «Наше підприємство потребує вашої підтримки в прийнятті рішень. До прикладу, надалі ми плануємо відновлювати роботу аптек в селах громади».

Депутати Віктор Хлань та Анатолій Повар зазначили, що будуть підтримувати на сесіях ради виділення коштів на допомогу аптеці: «Хочете працювати – допомога депутатського корпусу буде йти».

Депутат Ганна Кручко запропонувала перевести ЦСССДМ в інше приміщення, а на їх місці відкрити аптеку.

Міський голова Олег Омельчук прокоментував: «Близько року тому ми прийняли аптеку №32 на наш баланс. За цей рік ми показали гарну динаміку». Дійсно, заборгованість, з якою Олевська районна рада передала аптеку, зменшується.

На завершення наради міський голова Олег Омельчук додав: «Питання не закрите. Ми вас зібрали, щоб обговорити, почути вашу думку перед розробкою проєкту рішення. В подальшому питання буде винесено на розгляд членам виконкому і депутатам».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту