Виконком погодив кандидатуру директора ДЮСШ

Сьогодні, 31 липня, на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про погодження кандидатури на посаду директора комунальної установи «Олевська дитячо-юнацька спортивна школа».

Директором ДЮСШ стала Тетяна Шумейко. Члени виконкому одноголосно прийняли відповідне рішення.  Контракт підписуватиметься терміном на три роки.

Присутня на виконкомі депутат міської ради, заступник бюджетної комісії Ганна Кручко підтримала таке призначення та побажала успіхів у роботі.

30 липня в міській раді міський голова Олег Омельчук зустрівся з керівниками спортивних федерацій та клубів аби обговорити призначення директора Дитячої спортивно-юнацької школи. Детальніше про це читайте за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2020/07/31/miskyj-golova-zustrivsya-z-kerivnykamy-sportyvnyh-federaczij-ta-klubiv/

Шумейко Тетяна Миколаївна має повну вищу освіту – у  2013 році закінчила  «Харківський національний педагогічний університет» за спеціальністю «фізичне виховання» та здобула кваліфікацію «викладач фізичного виховання».

Загальний стаж роботи Тетяни Шумейко становить 6 років 9 місяців, з них  6 років – тренерської  діяльності. 

Тетяна Шумейко – майстер спорту України з волейболу.

У 2007 році  Тетяна Миколаївна розпочала спортивну кар’єру у м. Євпаторія в міському волейбольному клубі «КЕРКІНІТІДА» спортсменом – інструктором.

З січня 2016 року  працює тренером-викладачем з волейболу в Олевській дитячо-юнацькій спортивній школі.

Тетяна Шумейко виконувала обов’язки директора Олевської дитячо-юнацької спортивної школи. Користується повагою серед колег і зарекомендувала себе як відповідальний, добросовісний керівник.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту