Міський голова відвідав ряд об’єктів, де тривають ремонтні роботи

Міський голова Олег Омельчук разом із заступником Олександром Ніколайчуком відвідали ряд об’єктів, де тривають ремонтні роботи.

У селі Жубровичах наразі триває капітальний ремонт покрівлі дитячого навчального закладу «Чебурашка». Як зазначила завідуюча Марія Гілюк, покрівля потребувала заміни вже давно, адже попередня була зіпсована. В ході візиту також було обговорено проблемні питання.

Біля Жубровицької ЗОШ працівники старанно оздоблюють дитячий майданчик, який нещодавно був встановлений на подвір’ї школи. Розфарбувати паркан вирішили різнокольоровою фарбою, щоб стало веселіше, адже однотонний сірий паркан не створював б дітям особливо радісного настрою..

Також перевірено, як тривають ремонтні роботи у Олевській ЗОШ №3. У навчальному закладі триває капітальний ремонт шкільного харчоблоку.  Наразі здійснено демонтаж старої підлоги та проводиться монтаж стін та стелі. На об’єкті працює бригада ПП «СПЕЦРЕМБУДСЕРВІС-А». До початку навчального року роботи планують  завершити. Також після завершення оздоблювальних робіт буде встановлено нове сучасне кухонне обладнання, орієнтовною вартістю 1000 000 грн.

На території Олевської ЗОШ №3 продовжуються встановлення мультифункціонального спортивного майданчика. Зовсім скоро на новому спортивному об’єкті жителі громади матимуть змогу займатись футболом, баскетболом, волейболом та великим тенісом.

Міський голова Олег Омельчук зазначив, що до початку нового навчального року залишилося небагато часу. Тому, усі зусилля потрібно спрямувати на вчасне завершення поточних та капітальних ремонтів закладів освіти.

1 коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту