Відбувся конкурс на посаду директора Лопатицької загальноосвітньої школи

21 серпня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Лопатицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Кінцевий термін подачі документів був 3 серпня 2020 року. Участь у конкурсі на зайняття вакантної посади взяв один претендент.

До конкурсної комісії увійшли заступник міського голови Яків Осипчук (голова комісії), завідувачка методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Юзефа Пекарська (секретар комісії), депутати міської ради Станіслав Бідюк, Руслан Вербельчук, Оксана Горпиніч, Анатолій Повар, Микола Харченко, Віктор Шапорда, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк, голова Олевської районної  профспілки працівників освіти і науки України Наталія Яценко.

13 серпня Сичова Оксана Василівна, заступник директора з виховної роботи Лопатицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, була допущена до участі у конкурсі на посаду директора.

Конкурс відбувався у три етапи: тести, ситуативне завдання та перспективний план розвитку школи. Присутні члени комісії задавали питання та оцінювали виконання завдань. У результаті, переможцем конкурсу оголошено Оксану Сичову.

Довідково. Оксана Василівна Сичова народилася в селі Лопатичі у 1976 році.

З 1983 по 1993 рр. навчалась у Лопатицькій ЗОШ.

З 1994 по 1995 рр. працювала помічником вихователя в Олевському дитячому садочку №10.

З 1995 по 1999 рр. навчалася в Житомирському педагогічному університеті ім. І.Франка, отримала спеціальність вчителя початкових класів.

З 1998 р. по даний час полює вчителем російської мови та мистецтва в Лопатицькій ЗОШ.

В 2009 році вступила до Рівненського міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. ак. С. Дем’янчука. В 2011 році присвоєно кваліфікацію вчитель української мови та літератури, філолог.

З 2014 року переведена на посаду заступника директора з виховної роботи.

За роки трудової діяльності неодноразово нагороджувалась подяками та почесними грамотами.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту