Олександр Стафійчук срібний призер чемпіонату України серед молоді, який виконав норматив майстра спорту України з вільної боротьби

18-21 серпня у Львові проводився чемпіонат України серед юніорів віком до 20 років. Три вихованця Олевської спортивної школи боротьби взяли участь у змаганнях. Найкраще  виступив Олександр Стафійчук – вихованець Сущанського філіалу ДЮСШ боротьби, де в сій час працював тренером Юрій Рибін. На теперішній час Олександр навчається у Київському училищі фізичної культури та спорту. Це перший майстер спорту в с. Сущани. Тренерський колектив спортивної школи боротьби вітає із здобуттям срібної медалі та виконанням нормативу майстра спорту України з вільної боротьби.

Не погано також виступив другий учасник чемпіонату України Сергій Торгонський, який перемігши двох своїх суперників дійшов до півфіналу і в боротьбі за третє місце поступився одним балом місцевому борцеві із Львова. З рахунком 7:8  Сергій посів 5 місце та виконав норматив кандидата у майстри спорту. Третього учасника Кирила Долу спіткала неудача.

На теперішній час наші юніори Ярослав Жеребило, Дмитро Редько, Сергій Торгонський, Кирил Дола готуться до чемпіонату України серед чоловіків віком до 23 років, який буде проводитись 21-23 вересня 2020 року у м. Київ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту