Засідання сесії Олевської міської ради

3 вересня відбулось засідання сесії міської ради. Традиційно розглядалось питання надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Більшість з них звернулись за допомогою на лікування.

Було затверджено Положення про оренду майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади, Порядок розподілу орендної плати за використання майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади та Тимчасовий порядок реалізації відносин у сфері оренди майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади.

Положення про оренду майна регулює організаційні відносини, пов’язані з передачею в оренду комунального майна та майнові відносини між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання комунального майна. Ринкова вартість об’єкта оренди визначається відповідно до Методики оцінки майна, затвердженої Кабінетом Міністрів України.

Виносився на сесію міської ради проєкт рішення про реорганізацію (перетворення) методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради. Втім, рішення не було прийнято.

Згідно проєкту рішення, методичний кабінет мав бути реорганізований у комунальну установу «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ОЛЕВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ». Такий Центр, надавав би консультативну підтримку педагогічним працівникам з питань планування та визначення траєкторії їхнього професійного розвитку, проводив супервізії, розроблював внутрішні документи закладу освіти, освітні програми, навчальні програми з навчальних предметів (інтегрованих курсів), а також особливостей організації освітнього процесу у закладах освіти за різними формами здобуття освіти, у тому числі з використанням технологій дистанційного навчання. За дане рішення проголосувало всього 10 депутатів.

На сесії було затверджено «Порядок забезпечення харчуванням за рахунок коштів міського бюджету учасників спортивних, спортивно-туриських, масових культурно-спортивних заходів, навчально-тренувальних зборів, відрядження спортсменів і команд».

Відповідно до Порядку, до спортивних заходів, учасники яких забезпечуються харчуванням за рахунок бюджетних коштів, належать: ті, що включені до календарного плану фізкультурно-оздоровчих та  спортивних заходів Житомирської області на відповідний рік,а також спортивні заходи, що проводяться відділом освіти, молоді та спорту Олевської міської ради, Олевською дитячо-юнацькою спортивною школою та Олевською дитячо-юнацькою спортивною школою боротьби, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту