Олевська ОТГ включена в перелік 53 ОТГ України, які беруть участь в реалізації 2-го етапу пілотного проекту ДАР

Міністерством розвитку економіки, торгівлі, та сільського господарства України  спільно з Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад», за підтримки програми Світового Банку та ЄС «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами України» розпочато 2-ий етап пілотного  впровадження  ДЕРЖАВНОГО АГАРНОГО РЕЄСТРУ (ДАР).

Олевська ОТГ в результаті конкурсу включена в перелік 53 ОТГ України , які беруть участь в реалізації 2-го етапу пілотного проекту ДАР.

ДЕРЖАВНИЙ АГАРНИЙ РЕЄСТР –це державна автоматизована інформаційна система, яка працює цілодобово онлайн та створюється для сільгоспвиробників і держави з метою підвищення ефективності та  їх взаємодії.

Через особистий електронний кабінет ДАР кожен сільгоспвиробник може швидко, зручно і без зайвих довідок взаємодіяти з державними органами влади, подавати заявки на виправлення помилок у кадастрі у майбутньому покращити доступ до джерел фінансування.

Вже зараз послугами ДАР можуть скористатися всі виробники сільськогосподарської продукції незалежно від форми господарювання. Зареєстровані користувачі ДАР отримають можливість подавати заявки на участь у державних і регіональних програмах державної підтримки сільського господарства.

Система ДАР працює на умовах самостійної реєстрації сільськогосподарського виробника на сайті www.ar.gov.ua, скориставшись кваліфікованим електронним підписом або особистим банківським ключом BankID, та вказавши номер свого мобільного телефону і електронну пошту.

 За консультацією щодо ДАР Ви можете звернутися до команди  підтримки Всеукраїнської Асоціації Громад: тел. +38 067-678-23-23. З метою забезпечення реєстрації сільгоспвиробника  в ДАР  звернутись  по допомогу до Вашого оператора-консультанта у відділ економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради тел. +38 096-622-51-51.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту