Катерина Павленко – срібна призерка Всеукраїнського турніру з вільної боротьби

З 13 по 15 жовтня у Києві на базі спортивного коледжу проводився Всеукраїнський турнір серед юнаків та дівчат, пам’яті тренера УПА Романа Шухевича. Взяти участь у цьому престижному турнірі запрошення отримали юні Олевські борці, адже на цих змаганнях відбирались талановиті спортсмени для подальшого навчання у коледжі.

Нагадуємо, що троє вихованців Олевської ДЮСШ боротьби вже навчаються у цьому навчальному закладі, а саме: Олександр Стафійчук, який у серпні місяці виконав норматив майстра спорту України та брати Арсен і  Назар Подолюки.

Команда борців Олевська у складі 7 спортсменів та тренера Юрія Ямчинського була відправлена до Києва для участі у змаганнях пам’яті тренера УПА Романа Шухевича. Наша юна борчиня Катерина Павленко у вазі 33 здолавши своїх суперниць дійшла до фіналу  та посіла 2 місце, поступившись більш досвідченій спортсменці, чемпіонці України з Київської обл. Хлопці нажаль виступили дещо слабкіше, тільки Віктор Пилипчук перемігши двох спортсменів дійшов до півфіналу, де у боротьбі за 3 місце поступився одним балом рахунокм 7:8.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту