Присвоєння почесного звання «Мати-героїня” та інші питання виконавчого комітету

23 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто 19 питань.

Перед початком засідання міський голова Олег Омельчук привітав квітами в. о. старости с. Сущани Катерину Стафійчук з Днем народження.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Олевської громади. Члени виконкому одноразово підтримали надання допомоги 40-а жителям. Загальна сума виділених коштів становить 21 000 грн.

Одноголосно було вирішено порушити клопотання перед головою Олевської районної державної адміністрації» 42 річній жительці с. Будки, , яка народила та виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Члени виконавчого комітету затвердили фінансовий план на 2021 рік КНП «Олевський центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради.

Одноголосно було підтримано рішення про відкриття інклюзивної групи в Олевському ЦРД №2 «Сонечко» та ввести посаду асистента вихователя – 1 штатна одиниця.

Відкривається інклюзивна група також в Олевському ЦРД №3 «Золотий ключик» та вводиться посада асистента вихователя – 1 штатна одиниця.

Зміни в штатному розписі відбулись у Кишиснькому ДНЗ, там вноситься в штатний розпис закладу 0,5 ставки робітника з комплексного обслуговування.

Також було затверджено режим роботи об’єкта торгівлі магазину «Господарочка», який розташований в с. Сущани, по вул. Набережна, 1. для здійснення торгівельної  діяльності, а саме: щоденно: з 0900 до 2000; час перерви: з 1300 до 1400; вихідні дні: без вихідних. Відповідним рішенням власник торгової точки має забезпечити споживачів про роздрібні ціни в грошовій одиниці України за допомогою ярликів цін, забезпечити прилеглу територію належним освітленням та урнами для сміття.

На виконкомі було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території населених пунктів Олевської міської об’єднаної територіальної громади, а саме: 2 берези в м. Олевськ, 3 тополі в с. Хочине, 1 дуб в с. Кишин, 1 в’з в с. Лопатичі, 1 береза та 1 сосна в м. Олевськ, 1 в’яз в с. Варварівка та 1 туя в м. Олевськ (при умові висадження нових декоративних дерев). Зрізані аварійні дерева оприбутковуватимуться як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради та особистих потреб установ та організацій.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення тимчасової  споруди для провадження підприємницької діяльності, площею 30 м. кв. на земельній ділянці по вул. Свято-Воздвиженська  в м. Олевськ. Термін розміщення  тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності становить 2 роки 11 місяців з дня реєстрації паспорта прив’язки.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту