Доповнення переліку адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП та інші питання сесії міської ради

22 жовтня відбулась сесія міської ради. Традиційно розглядалось питання надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської місько об’єднаної територіальної громади. Було надано допомогу 32 місцевим жителям на лікування та на ліквідацію наслідків пожеж.

Не прийняли рішення про безоплатне прийняття в комунальну власність та на баланс Олевської міської ради спортивного майданчика по вул. Олени Теліги в м.Олевськ. «Проти» відповідного рішення проголосував Анатолій Повар, «утримався» Анатолій Миніч.

Одноголосно депутати підтримали рішення про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Олевської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні в новій редакції.

Також було прийнято рішення про надання згоди на прийняття у комунальну власність Олевської міської ОТГ та на баланс Олевської міської ради майно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста району, а саме: КП «Олевська районна друкарня», нежитлові приміщення колишнього комунального підприємства «Орхідея», нежитлові приміщення колишнього комунального підприємства «Кварц», майно державного комунального підприємства «Олевський щебеневий завод». «Утримався» Сергій Балюрко.

Знову було винесено на сесію питання про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Олевської міської ради. Втім, рішення не прийнято. «Проти» проголосували Анатолій Повар, Сергій Гончар, Володимир Тимощук, Сергій Балюрко, «утримались» Анатолій Миніч, Микола Кочин, Віктор Шапорда, Василь Снігур, Станіслав Бідюк, Валентина Торгонська, Павло Демкович.

Було доповнено перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП Олевської міської ради – надання комплексної послуги «єМалятко»:

1) державна реєстрація народження та визначення походження дитини;

2) реєстрація місця проживання;

3) призначення допомоги при народженні дитини;

4) призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях;

5) внесення відомостей про дитину до Реєстру пацієнтів, що ведеться у центральній базі даних електронної системи охорони здоров’я;

6) реєстрація у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;

7) видача посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї;

8) визначення належності новонародженої дитини до громадянства України;

9) внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту