Відбулась нарада із завідуючими закладами дошкільної освіти

Сьогодні, 23 грудня, відбулась нарада із завідуючими закладів дошкільної освіти Олевської громади.

Нарада відбулась за участі міського голови Сергія Лисицького, його заступника Юрія Данюка, начальника відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерія Левченка, головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Альони Ковальчук.

Під час наради були  розглянуті ряд важливих питань, що стосувались формування мережі закладів дошкільної освіти, аналізу створення додаткових місць , формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти  у дошкільних закладах.

Міський голова Сергій Лисицький розповів присутнім про перспективні плани та зазначив, що тільки спільними зусиллями та плідною працею поступово вирішуватимуться всі нагальні проблеми.

Під час наради розглядалися також актуальне питання щодо аналізу лабораторних досліджень, які проводяться в навчальних закладах.

Обговорили присутні також можливість створення в Олевську Центру професійного розвитку, основними завданнями якого будуть: консультації педагогічних працівників, психологічна підтримка та поширення інформації про можливості підвищення кваліфікації.

В ході наради присутні проаналізували план створення додаткових місць у 2020-2023 рр.

  1. Пізніше заступник міського голови з гуманітарних питань та соціальної політики Юрій Данюк зазначив, що планує відвідати кожен садочок та особисто розглянути актуальні проблеми кожного закладу та визначити можливі шляхи їх вирішення.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту