Міський голова Сергій Лисицький з робочим візитом відвідав Олевську лікарню

Сьогодні, 26 січня, міський голова Сергій Лисицький разом із заступником Юрієм Данюком відвідали Олевську лікарню з метою визначити найпріоритетніші потреби медичного закладу.

Разом із головним лікарем Олевської центральної лікарні Олегом Казюком перевірили стан всіх відділень лікарні, поспілкувались з медиками та оглянули палати.

Серед нагальних потреб, які відзначають медичні працівники: покращення матеріально-технічної бази, оновлення та придбання нових медичних інструментів  та апаратів для обстеження хворих, ремонт приміщення та ін.

Всі проблемні питання, було взято міським головою під особистий контроль для подальшого їх вирішення. «Будемо об’єднувати всі зусилля аби покращити умови лікування наших пацієнтів та згідно надходження коштів нагальні проблемні питання будуть обов’язково вирішуватись» – зазначив Сергій Лисицький.

Також під час спілкування з медичним персоналом обговорили стан захворюваності на COVID-19. За словами Олега Казюка наразі у лікарні з підтвердженим діагнозом коронавірусна інфекція лікується 24 пацієнта, із них 4 отримують кисень. Щодо кисню, він у  Олевській лікарні є і його резерви постійно поновлюються. Загалом на Олевщині, наразі, 90 активних хворих на COVID-19. Варто додати, що у кожному відділенні (пологове, дитяче і т.д.) є палати для пацієнтів, у яких підтверджено коронавірусну інфекцію.

Також по завершенню візиту до медичного закладу Сергій Лисицький, Юрій Данюк та Олег Казюк разом обговорили план основних заходів діяльності КНП «Олевська центральна лікарня» на 2021 рік.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту