Проведення турніру пам’яті Владислава Рудика та інші питання комісії ТЕБ та НС

3 лютого міський голова Сергій Лисицький провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де було розглянуто чотири питання.

Члени комісії вирішили надати дозвіл на проведення 14 лютого 2021 року святкового концерту народного артиста України Алли Попової та артиста Олексія Будніка. Разом з тим, мають бути дотримані карантинні обмеження: наповненість глядачами  залу не більше 50% місць з вільним місцем поруч, спереду та позаду та дотримання дистанції 1.5 метри між відвідувачами у фойє глядацького залу.

Також розглядалось питання про надання дозволу на проведення 14 лютого циркової вистави колективу “Вогні Києва”. У зв’язку з тим, що у заході беруть участь переважно діти, комісія вирішила відмовити та повторно розглянути відповідне питання весною поточного року.

Третє питання стосувалося призупинення роботи Корощинського дитячого садочка через те, що один вихованець закладу захворів на COVID-19. Члени комісії одноголосно вирішили призупинити роботу закладу до 12.02.2021.

Четвертим питанням комісія розглянула надання дозволу на проведення турніру змішаних єдиноборств пам’яті Владислава Рудика. Присутні одноголосно підтримали відповідне рішення. Проведення турніру планується у лютому поточного року в Олевському ЦХЕТУМ. Організатори заходу мають забезпечити дотримання карантинних обмежень.

Протокол

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту