На виконавчому комітеті розглянули 37 питань

11 лютого відбулось чергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто 37 питань.

Перед початком засідання міський голова Сергій Лисицький квітами привітав старосту с. Замисловичі Ларису Бабич з Днем народження.

Члени виконавчого комітету  традиційно розглядали питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителя Олевської громади. Матеріальна допомога надається 39 жителям громади на загальну суму 77 500 грн.

Одноголосно  підтримано рішення порушити клопотання про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Кишин, яка народила та виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Прийнято було також рішення про перелік святкових заходів та пам’ятних дат, які плануються провести на території Олевської громади протягом 2021 року. Василь Чепік до даного переліку запропонував додати свято Всесвітній день працівників пошти. Присутні одноголосно підтримали рішення зі змінами.

Підтримано також проєкт рішення про внесення змін до рішення «Про встановлення плати за видачу довідок населенню». До відповідного переліку додається послуга викопіювання з топографічних зйомок населених пунктів для підключення до інженерних мереж. Вартість даної довідки становитиме 70 грн.

Одноголосно було прийнято рішення про відкриття інклюзивної групи у Радовельському ДНЗ №20. Також вводиться посад асистента вихователя – 1 штатна одиниця та 0,75 ставки практичного психолога для забезпечення психолого-педагогічного супроводу дитини.

Члени виконкому підтримали рішення про створення комісії з питань захисту прав дитини Олевської громади та її персонального складу. Основним завданням цієї комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист та всебічний розвиток. Також було затверджено Положення про комісію з питань захисту прав дитини.

Розглянули присутні рішення про встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ «Олевскеому орендному підприємству теплових мереж».

Встановлюються тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для  установ та організацій що фінансуються з державного чи місцевого бюджету за:

         – виробництво теплової енергії 1182,99 грн/Гкал.;

         – транспортування теплової енергії 239,46 грн/Гкал.;

         – постачання теплової енергії 19,87 грн/Гкал.

Розглядалось питання про зрізання аварійних зелених насаджень. Було надано дозвіл на зрізання 6 ялин, з берези, 1 вишню, 15 дубів, 10 груш, 1 в’яза, 1 липи у с. Радовель на території кладовища.

Зрізані аварійні дерева  будуть оприбутковуватися, як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради

Члени виконавчого комітету надали дозвіл мешканцям житлового багатоквартирного будинку по вул. Свято-Миколаївська, 49 в м. Олевськ  на створення об’єднання співвласників  багатоквартирного будинку «ВИШИВАНКА-Олевськ»

Також були розглянуті питання про надання дозволу на збір вихідних даних, надання дозволу на встановлення тимчасових споруд, про затвердження калькуляції та ін.

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту