Конкурс дитячого малюнка до Дня народження Лесі Українки

25 лютого 2021 року вся світова громадськість відзначила 150-річчя дня народження видатної української поетеси Лесі Українки.

До відзначення ювілею слеветної землячки долучились Олевський ЦХЕТУМ та учні шкіл  Олевської ТГ. 

В рамках підготовки і відзначення ювілею  було оголошено конкурс дитячого малюнка в номінаціях «Ілюстрація до твору Лесі Українки», «Одна життєва сторінка Лесі Українки», «Леся в Незалежній Україні». Свої таланти демонстрували юні художники  з 13 шкіл та ЦХЕТУМу.

Біля 60 малюнків  в трьох вікових категоріях представлені на розгляд журі. Педагогічний колектив ЦХЕТУМу  підготував невелику концертну програму, в якій були виконані твори Лесі Українки та про Лесю Українку. 

Конкурс і виставка робіт були організовані за підтримки та допомоги меценатів:  Олевської міської ради, народного депутата України Андрія Пузійчука, депутатів міської ради Вовка Сергія та Ковальчука Назара.

Найбільшу кількість нагород отримали учні Олевської гімназії, Дружбівського НВК, Олевської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Варварівської ЗОШ І-ІІІ ст. , ЦХЕТУМу. Дипломи, подарунки та заохочувальні призи отримали всі учасники конкурсу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту