Відбулася нарада щодо реорганізації спортивних шкіл Олевська

30 березня в актовому залі міської ради відбулась нарада щодо реорганізації Олевської дитячо-юнацької спортивної школи боротьби шляхом приєднання до Олевської ДЮСШ.

Участь у нараді взяли: міський голова Сергій Лисицький, його заступники Василь Ковальчук та Юрій Данюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, керівники ДЮСШ, громадських спортивних організацій та тренери.

Наразі в Олевській громаді функціонує дві спортивні школи  – «Олевська дитяча-юнацька спортивна школа» боротьби та «Олевська дитячо-юнацька спортивна школа».

 «Ми зібрались тут з вами, щоб обговорити детальніше проблеми спорту та почути думку кожного щодо реорганізації спортивної школи та в цілому спортивного життя громади. Головна наша позиція , чому ми хочемо об’єднати дві школи в одну – це економія коштів бюджету, а згідно висновку аудиторської служби, це майже 400 тис. грн. Хочу наголосити на тому, що ми хочемо і будемо розвивати спорт у громаді, тому з об’єднанням шкіл відбудеться повне збереження тренерського складу та планується відкриття додаткових спортивних секцій», – зазначив Сергій Лисицький.

Директор школи боротьби Володмир Попков та всі тренери боротьби спочатку виступили проти об’єднання, аргументуючи це тим, що спортивна школа одного профілю більш прогресуюча та результативна, тим більше, що школа боротьби має 2 категорію,а після злиття в одну, цієї категорії не буде.

Інші присутні спортсмени підтримали позицію об’єднання за умови покращення роботи тренерського складу, і разом об’єднавшись, робити все для того, аби покращити розвиток спорту в Олевській громаді.

Під час обговорень було почуто думку кожного, були обговорені різні пропозиції та зауваження. По завершенню наради, представники школи боротьби змінили свою думку та погодились, що об’єднання спортивних шкіл в цілому для громади буде кращим.

Відповідне питання також буде винесено на сесію міської ради, яка відбудеться 2 квітня 2021 р.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту