Олевські борці на чемпіонатах України в Харкові і Бахмуті та Всеукраїнському турнірі в місті Калуш

Одночасно у трьох містах України проводились змагання з вільної боротьби. Чемпіонат України серед юнаків та дівчат проходив у Харкові, два вихованця Олевської спортивної школи боротьби Павленко Катерина та Пилипчук Віктор у складі збірної команди Житомирської області взяли участь у чемпіонаті.

Катерина Павленко змогла виграти дві сутички у старших за віком спортсменів, тому дійшла до півфіналу, де за третє місце боролась з більш досвідченою спортсменкою із Запоріжжя. Поєдинок проходив два періоди і тільки за різницею балів судді надали перевагу суперниці. П’яте місце на чемпіонаті України для зовсім юної спортсменки – це непоганий результат.

Одночасно у Калуші проводився турнір пам’яті Героя Небесної сотні Сергія Нігояна. Команда Олевська у складі десяти спортсменів та тренера була відряджена для участі у Всеукраїнському турнірі. Вся команда боролась досить стійко. Шість спортсменів дійшли до півфіналу, але тільки Ілля Лупаїна та Влад Мидловець змогли перемогти. Хлопці зайняли треті місця і стали бронзовими призерами Всеукраїнського турніру.

Ще три вихованці Олевської спортивної школи боротьби у складі збірної команди області беруть участь у чемпіонаті України серед молоді у місті Бахмуті Донецької області –  це Кирил Дола, Сергій Торгонський, Олександр Стафійчук.

Хочеться відмітити, що вільна боротьба на Олевщині є досить потужною, адже одночасно змогла делегувати на два чемпіонати України п’ять учасників, а десять спортсменів на всеукраїнський турнір.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту