Оголошується конкурс на зайняття вакантної посади генерального директора КНП «Олевський ЦПМД» Олевської міської ради»

Правові підстави проведення конкурсу: постанова Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я»;  розпорядження Олевського міського голови від 22 квітня 2021 року         № 120 «Про проведення конкурсу та оголошення початку формування конкурсної комісії з проведення конкурсу  на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради».

Назва підприємства:

Комунальне некомерційне підприємство «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради ( скорочена назва – КНП «ОЦПМД» Олевської м/ради).

Юридичне та фактичне місцезнаходження : вул. Свято-Миколаївська, 46, м. Олевськ Житомирської області, 11001.

Основні напрями діяльності підприємства визначені Статутом, що додається нижче.

ПРИЗНАЧЕННЯ  для фінансового забезпечення діяльності КНП «ОЦПМД» Олевської  м/ради на 2021 рік згідно фінансового плану складають  31089, 0 тис. грн., з них за рахунок коштів Національної Служби здоров’я України за програмою медичних гарантій – 17160,0  тис. грн.. за рахунок коштів від місцевого бюджету за цільовими програмами та централізованими  поставками – 13929,0  тис. грн. 

 Назва вакантної посади: генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради».

 Строк і місце прийняття документів:

Документи для участі в конкурсі приймаються в запечатаному конверті (крім заяви) протягом двадцяти календарних днів після дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Олевської міської ради.

Кінцевий термін прийняття заяв 01 червня 2021 року до 17.00.

Документи приймаються  за адресою: 11001, м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 4, загальний відділ виконавчого апарату Олевської міської ради.

Електронна адреса для довідок: olevsk_miskrada@ukr.net

Телефон для довідок: 068-05239-55.

Контактна особа: Остапчук Наталія Миколаївна.

 ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ,  що подаються претендентами для участі в конкурсі: (претенденти подають документи особисто або надсилають їх поштою):

  1. копія паспорту громадянина України;
  2. письмова заява про участь в конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади згідно додатку 1;
  3. резюме у довільній формі;
  4. автобіографія;
  5. копії документів про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  6. згода на обробку персональних даних згідно з додатком 2;
  7. конкурсна пропозиція обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в

паперовій та електронній формі; конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три – п’ять років), в якому передбачаються:

– план розвитку закладу;

– заходи з виконання завдань закладу та результати аналізу можливих ризиків, — пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

– пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

– пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу;

  1. довідка МВС про відсутність судимості;
  2. медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладах за формами, затвердженими МОЗ;
  3. попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;
  4. заява про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;
  5. підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий 2020 рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті Закону України «Про запобігання корупції»).

         Претендент на участь в конкурсі може подати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші). Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 Документи, крім заяви про участь в конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

 КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ до претендентів: 

Повна вища освіта (за ступенем спеціаліст, магістр) у галузі знань «Управління та адміністрування» (за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» або «Менеджмент») або «Охорона здоров’я» з наступною спеціалізацією зі спеціальності «Організації і управління охороною здоров’я» або «Право», або «Соціальні та поведінкові науки», або «Гуманітарні науки».

– Стаж роботи  – не менше 3 років за основною спеціальністю або стаж роботи на керівних посадах – не менше 1 року.

УМОВИ ОПЛАТИ ПРАЦІ КЕРІВНИКА: визначаються на договірних засадах відповідно до типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 792 та постанови Кабінету Міністрів України від 19 травня 1999 року № 859 «Про умови і розмір оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств». Контракт укладається строком на три роки.

ДАТА ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ: 

 – засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів відбудеться 03 червня 2021 року;

 – засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади генерального директора КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради відбудеться 08 червня 2021 року.

Проведення конкурсу відбудеться у приміщенні Олевської міської ради за адресою: вул. Володимирська, 2, м. Олевськ Житомирської області, 11001.

Додаток 1

Додаток 2.

Додаток 3.

Додаток 4.

Статут КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради.

Структура КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту