Олевська делегація на туристичній виставці в Києві

11 травня в Києві відбулась 26-а туристична виставка UITT: «УКРАЇНА – подорожі та туризм».

Даний захід відвідала делегація з Олевська, а саме: міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, начальник відділу культури Ірина Кльоц та директор Олевського краєзнавчого музею, депутат міськради Анна Вжесинська.

Варто зазначити, що ця виставка є одним із наймасштабніших заходів туристичної спільноти нашої країни.

Делегація з Олевська відвідала виставку з метою ознайомлення з новинками у сфері туризму та перейняття досвіду для реалізації нових туристичних ідей на Олевщині. Тому що, розвиток туризму – це не лише можливість додаткових надходжень до бюджету громади, а й виявлення усього потенціалу, яким наша громада може бути цікавою для інших людей так і створення комфортних місць для проведення дозвілля, як для місцевих жителів так і гостей громади.

«Наша громада має великий потенціал для розвитку місцевого туризму, а це: пам’ятка археології – городище та поселення в урочищі Бабина гора, геологічний заказник місцевого значення Кам’яне село, збереження бортницвта та інші. А за теперішніх умов у туристів зростає зацікавленість подорожувати Україною, досліджувати її історичні та культурні спадщини. Тому, ми повинні зробити все можливе, щоб наша громада стала ще цікавішою та привабливішою не тільки для місцевих жителів, а й для туристів з усієї країни» – зазначив Сергій Лисицький.

Довідково.

UITT – це традиційне щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і турагенцій, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа. Виставку відвідують і мешканці та гості Києва, які цікавляться подорожами і планують їх для себе в майбутньому.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту