Нові правила отримання житлової субсидії

У зв’язку зі змінами в законодавстві, починаючи з травня, мешканці громади, які отримують субсидію, повинні подати нову заяву для її подальшого призначення.

До заяви потрібно додати декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Прийом документів для призначення житлових субсидій з травня поточного року буде здійснюватися впродовж усього неопалювального періоду – з травня по вересень.

Мешканці міста Олевська звертаються в ЦНАП Олевської міської ради, а мешканці сіл до своїх старостинських округів.

Також вводяться деякі нові правила щодо тих, кому субсидія призначатися не буде. Якщо ви маєте на депозитному рахунку в банку більше ніж 100 тисяч гривень, купуєте нову автівку або валюту одноразово на суму понад 50 тисяч гривень – вам субсидію не призначать.

Наразі нові форми заяви та декларації вже затверджені Міністерством соціальної політики України. Про зміни що внесені до Порядку призначення житлових субсидій та про дату початку прийому документів буде повідомлено додатково.

Просимо усіх хто потребує підтримки держави не піддаватися панічним настроям, не створювати масових скупчень, адже житлова субсидія особам, які звернулися за її призначенням у будь-який місяць з травня до вересня 2021 р., буде нарахована починаючи з травня 2021 року.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту