Сергій Лисицький привітав команду юних борців з перемогою

Вчора, 20 травня, до актового залу міської ради була запрошена команда спортивної школи боротьби, яка здобула перше командне місце у м.Бердичеві, де проходили змагання з вільної боротьби серед ДЮСШ області. Спортсмени прибули разом зі своїм тренером Юрієм Ямчинським та директором Олевської ДЮСШ боротьби Володимиром Попковим.

Міський голова Сергій Лисицький вручив грамоти та грошові нагороди кожному юному спортсмену, а також теренерам за підготовку команди.

«Ви знаєте, як ми вами пишаємось? Ви знаєте, які ми горді від того, що в нашій громаді ростуть такі талановиті спортсмени? Молодці! Дивлячись на ваші медалі, видно, що у вас присутній командний дух. Дякую вам тренери за професіоналізм, ваші здобутки говорять про те, скільки  фізичних та моральних сил ви віддаєте своїй справі» – звернувся до запрошених міський голова.

Нагадаємо, що команда спортивної школи боротьби у складі 10 спортсменів виборола 10 медалей, із них чотири золоті – Конта Арсен, Хлань Іван, Іщенко Даніїл, Лупаїна Ілля; три срібні – Іскра Ярослав, Мидловець Владислав, Пилипчук Віктор та  три бронзові –  Моручков Назар, Перев’язко Андрій та Лук’янчук Іван. Детальніше про це можна ознайомитись, перейшовши за посиланням.

Також варто відмітити Катерину Павленко – єдину дівчинку-спортсменку, яка неодноразово здобувала призові місця на чемпіонатах України та області. У півфіналі чемпіонату України з вільної боротьби, який проходив  в м. Харків, Катерина зайняла V місце. Тринадцятилітня борчиня тренується разом з хлопцями однолітками і зі слів тренера, саме завдяки цьому має кращий результат.

«Ми дуже вдячні нашому меру за підтримку. Всі залишились задоволенні після цієї зустрічі і у команди з’явилось ще більше наснаги для нових перемог» – сказав директор ДЮСШ боротьби Володимир Попков.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту