Колективу Олевського ЦПМД представили нового генерального директора

10 червня на території комунального некомерційного підприємства «Олевський ЦПМД» відбулось представлення колективу нового генерального директора медичного закладу.

Нагадуємо, що 8 червня, відбувся конкурс на зайняття посади генерального директора КНП «Олевський ЦПМД», переможцем конкурсу було визначено Мельчинську Наталію Володимирівну, яка раніше у Центрі працювала сімейним лікарем та виконувала обов’язки генерального директора.

Представити нового директора колективу завітали: міський голова Сергій Лисицький, секретар міської ради Сергій Мельник, заступники міського голови Василь Юрійович, Юрій Данюк та Сергій Гончар, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький та депутат міської ради Анна Вжесінська.

Юрій Данюк зачитав розпорядження міського голови про призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради». Згідно розпорядження, контракт із генеральним директором діятиме 3 роки.

Сергій Лисицький привітав нову очільницю закладу квітами та побажав плідної праці, здійснення всіх планів та задумів щодо покращення рівня медичного обслуговування громади. «Хочу звернутися до колективу з проханням допомагати і підтримувати нового керівника. Ми, міська рада, також максимально будемо допомагати та сприяти розвитку вашого Центру, але важливо працювати однією командою, тільки так можна досягнути гарного результату» – зазначив міський голова.

Наталія Володимирівна в свою чергу додала: «Я впевнена, що ми працюватимемо злагоджено з колективом на розвиток нашого медичного закладу. Адже жителі нашої громади мають отримувати якісні медичні послуги. Маємо багато планів, серед яких, в першу чергу, створення якісних умов для доступності надання медичних послуг, покращити матеріально- технічну базу і загалом рівень роботи нашого Центру. Але я впевнена, що разом з такою відповідальною командою, у нас все вийде».

Нову керівницю колеги також привітали квітами та побажали успіхів на новій посаді, здійснення нових планів та звершень.

Довідково.

Мельчинська Наталія Володимирівна у 2001 році закінчила Львівський державний університет ім.Данила Галицького.

  • З 2001 по 2013 рік працювала дільничним терапевтом Олевської ЦРЛ;
  • З 2013 по 2015 рік працювала на посаді лікаря ЗПСМ комунального закладу «Олевський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»;
  • З 2015 по 202018 рік працювала на посаді заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення КЗ «Олевський ЦПМД»;
  • З 2018 по 2021 рік працювала на посаді лікаря загальної практики сімейної медицини КНП «Олевський ЦПМД».

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту