На виконавчому комітеті Олевської міської ради розглянули 18 питань

25 червня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто 18 питань.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги. 102 жителя громади звернулись за допомогою на лікування та поховання рідних. Матеріальну допомогу було надано на загальну суму 109 000 грн.

На засіданні члени виконавчого комітету одноголосно  підтримали рішення порушити клопотання перед Коростенською районною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Юрове, 1978 р. н. , жительці села Жубровичі, 1984 р. н та жительці м. Олевськ, 1978 р. н., які народили та виховали п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Затвердив також виконавчий комітет звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради за І квартал 2021 року, та зміни до нього, який представила присутнім головний бухгалтер КНП «Олевська центральна лікарня» Ніна Мисько.

Виконком погодив рішення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг по вивезенню твердих побутових відходів від приватного сектору житлових будинків, організацій, підприємств та установ в Олевській громаді.

Для проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів виділено два лоти, а саме:

Перший лот – вивезення твердих побутових відходів від приватного сектору житлових будинків, організацій, підприємств та установ розміщених на території  м.Олевськ.

Другий лот – вивезення твердих побутових відходів від приватного сектору житлових будинків, організацій, підприємств та установ розміщених на території с.Радовель, с.Рудня-Радовельська, с.Пояски, Олевської міської територіальної громади. Також присутні затвердили склад конкурсної комісії.

Виконавчим комітетом було підтримано рішення про надання житла особам, які перебувають на квартирному обліку. Житловий будинок загальною площею 97,5 м.кв., що належить до комунального житлового фонду Олевської міської ради, надається громадянину 1994 р.н. , який перебуває на квартирному обліку в списках на першочергове отримання житла, як учасник бойових дій в зоні проведення АТО. Відповідне рішення було прийнято одноголосно.

На виконкомі також було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території населених пунктів Олевської громади: 4 тополі, 12 канадських клена, 1 клен, 2 берези, 3 ясеня, 1 липу в с. Майдан; 4 липи, 2 тополі в с. Джерело; 2 в’яза у с. Варварівка; 1 яли ну 1 клен в м. Олевськ.

На засіданні також були розглянуті питання про надання громадянам статусу дітей, позбавлених батьківського піклування, про створення прийомної сім’ї та влаштування дітей на виховання і спільне проживання та ін.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту