Урочистий захід з нагоди 6-ї річниці створення Національної поліції України

Сьогодні, 2 липня, напередодні 6-ї річниці створення Національної поліції України вітали поліцейських  нашої громади.

На урочистий захід в їхню честь завітали: голова громади Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, начальник Олевського ДСНС Віктор Стужук, керівники лісгоспів та представники військомату.

Звертаючись до присутніх, міський голова зауважив: «Я бачу сьогодні сильні рукостискання молодих, активних і мужніх хлопців і впевнений, що наш спокій та добробут у надійних руках. Ваша робота була і залишається однією з найнеобхідніших і шанованих у суспільстві. Нелегкі професійні будні вимагають від кожного з вас високого професіоналізму, відповідальності та зразкової дисципліни. Дякую вам за віддану службу і щоденний ризик. Нехай ваше здоров’я буде міцним, а настрій – бойовим!»

За традицією з нагоди професійного свята відзначили кращих поліцейських. Від Олевської міської ради  отримали подяки та грошові нагороди: інспектор сектору адміністративної практики, старший лейтенант поліції Наталія Кирильчук, дізнавач сектору дізнання, лейтенант поліції Олена Нікорич, інспектор сектору реагування патрульної поліції, капітан поліції Юлія Хомутовська та начальник чергової частини, капітан поліції Богдан Невойт.

Із музичним вітанням для працівників поліції виступили також вихованці ЦХЕТУМу, які подарували всім присутнім святковий настрій. Більше фото дивіться на офіційній сторінці міської ради в

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту