У Михайлівці відзначили День села

У день вшанування християнською церквою святих апостолів Петра і Павла, 12 липня, в селі Михайлівка відбулося родинне свято – День села. 

Привітати громаду та його жителів завітали міський голова Сергій Лисицький, його заступники Василь Ковальчук та Юрій Данюк, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц.

Голова громади вітаючи присутніх побажав усім щастя та миру, а також відмітив, що святкування Дня села має велику значимість, адже  такі свята єднають усіх жителів села та навколишніх сіл нашої територіальної громади, оскільки усіх пов’язує спільне минуле, сьогодення та майбутнє.

З нагоди свята подяки від Олевської міської ради та грошові премії отримали: соціальний працівник Ірина Куприч, медична сестра ФП с. Михайлівка Марія Скуратівська та листоноша-поштар Світлана Налапко.

Офіційну частину свята продовжили староста села Олена Кондратовець та депутат міської ради Павло Налапко, які побажали рідному селу процвітання, добробуту, а всім жителям міцного здоров’я, удачі та злагоди. Депутат відзначив подяками від політичної партії «Слуга народу» та грошовими преміями: Віталія Басюка, Катерину Сай та Світлану і Анатолія Козловець.

Під час свята багатьох жителів села було нагороджено подарунками в різних номінаціях: найстарші жителі села, іменинники цього дня, подружні пари, які відсвяткували золоте, рубінове та срібне весілля та ін.

Радували присутніх своїм співом жіночий вокальний ансамбль «Чарівниці», жіночий фольклорний ансамбль «Журавлінка» та Артем Степанець. А місцеві дітки показали свої танцювальні здібності.

Біля сільського клубу було організовано розважальну зону для дітей. Там встановили батут від міської ради, де дітлахи досхочу стрибали до пізнього вечора.

По завершенню концерту всі бажаючі могли скуштувати смачну козацьку кашу. А міський голова пригостив всіх жителів короваєм.

Свято закінчилось святковою дискотекою.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту