Сергій Лисицький привітав громаду села Радовель з 525-річчям

Цієї суботи День народження святкувало одне з найпопулярніших сіл нашої громади. Завдяки Біотехнологічному ліцею «Радовель», який побудований за підтримки мецената-земляка, про село Радовель знають по всій Україні.

Проте славиться воно не тільки ліцеєм, а й талановитими та працьовитими людьми, яких з нагоди свята привітав голова громади Сергій Лисицький та відзначив подяками і грошовими винагородами: активістів села – Василя Васильчука, Андрія Хланя; сімейну медсестру Валентину Хлань, капітана ФК «Радовель» Ярослава Павленка.

Щиру подяку за ефективну співпрацю, постійну підтримку та активну участь у житті села отримав меценат Михайло Весельський.

В центрі Радовля була облаштована сцена, де музичними та танцювальними виступами вітали односельчан артисти ліцею та місцеві колективи.

Найбільше оплесків отримали «дві кумоньки» у виконанні директора Радовельського Будинку культури Яни Прохоренко-Деньгуб та працівниці ліцею Аліни Стовбун. Дівчата також тішили глядачів своїм яскравим гумором.

Завдяки спонсорам староста Світлана Загорулько мала змогу вручити подарунки жителям села у традиційних номінаціях.

Також за сумлінну багаторічну роботу та ентузіазм були відзначені керівники аматорських колективів БК, а саме: Сергій Сидорчук (жіночий хореографічний колектив “Радо”) та Ніна Кривой (жіночий вокальний ансамбль “Радовельські веселушки”).

Цікавим є той факт, що перебуваючи на пенсії, Сергій Зінькович, з радістю передає знання та навчає мистецтву танцю свій колектив, адже, має фахову освіту та досвід роботи. Поставлені ним танцювальні номери, справді запальні та філігранні, тому він єдиний чоловік-хореограф в нашій громаді.

В центрі села радовельці організували ярмарок, де кожен міг покуштувати смачну їжу, а для малечі розмістили батути та прокат електромашинок.

Танцювальні майстер-класи, цікаві фото-зони, виставки, народознавчий квест, лотерея та багато іншого було протягом святкування Дня села.

Святковий концерт завершився піснею «Роде мій, роде», яку підспівували всі присутні на святі.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту