Олевський районний сектор пробації шукає волонтерів

16 липня 2021 року стартував Телеграм-канал «Волонтерство в пробації». Це єдиний в Україні канал про волонтерство в пробації та розрахований на небайдужих до долі людей, які скоїли злочин, але бажають виправитися. В телеграм-спільноті зібрано корисні поради і рекомендації, думки експертів, цікаві статті та найактуальніші новини зі світу волонтерства в пробації.

ВОЛОНТЕР ПРОБАЦІЇ – фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі.

До волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією, можуть залучатися студенти вищих навчальних закладів; фахівці державних органів та установ (центрів соціальних служб, служб у справах дітей, центрів зайнятості та ін.); члени благодійних та громадських організацій; члени релігійних організацій; фізичні особи, які володіють певними знаннями, уміннями та навичками, що можуть сприяти виконанню завдань, поставлених перед уповноваженими органами з питань пробації.

На сьогодні, у Олевському районному секторі філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області залучено до волонтерської діяльності 2 особи, які протягом І півріччя 2021 року двічі взяли участь у проведенні соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації.

Для виконання завдань, поставлених перед уповноваженим органом з питань пробації, Олевський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області запрошує до співпраці всіх бажаючих стати ВОЛОНТЕРОМ ПРОБАЦІЇ.

Наша адреса: 11002 м. Олевськ, вул. Привокзальна, 5, каб. 1, ІІ пов., тел.: 097-99-22-016 

Олевський районний сектор з питань пробації

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту