Фестиваль «Олевська республіка – 2021»

Всеукраїнський фестиваль «Олевська республіка» внесли у список переможців конкурсу, який проводило Міністерство молоді та спорту України. За шкалою пріоритетних завдань проєкт проведення фестивалю набрав одну із найвищих рейтингових оцінок із 66 поданих заявок та включений до переліку проєктів, які отримають фінансування на його проведення.

Результати конкурсу стало відомо 28 липня, в цей день Міністерство визначало переможців конкурсу проєктів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2021 році.

Оновлений проєкт проведення фестивалю «Олевська республіка» комісії презентував його постійний куратор Валерій Гладунець. Підтримати його приїхав заступник міського голови Юрій Данюк: «Це важливий для нашої громади фестиваль. Я радий новині про фінансування, бо від цього залежить якість його проведення»

Не зайвим буде згадати, що перша організаційна нарада з проведення фестивалю відбулась ще 4 лютого. Про це читайте за посиланням http://olevsk-gromada.gov.ua/2021/02/05/narada-shhodo-provedennya-festyvalyu-olevska-respublika-

u-2021-roczi/

Проводити фестиваль та 80-у річницю від дня утворення Тарасом Бульбою-Боровцем «Олевської республіки» планують три дні (1-3 жовтня). Із важливого – змінено  місце святкування, цього року всі заходи будуть відбуватися за Міським будинком культури.

1 жовтня вперше відбудеться Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств ММА імені Т. Бульби-Боровця «Олевська республіка». Його планують зробити щорічним. 

Якщо в області введуть «жовту» або «червону» карантинні зони, то фестиваль будуть проводити з їх урахуванням і організують пряму трансляцію.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту