В Олевську проведено інформаційну кампанію “Візьміть дитину у родину”

Сьогодні, 4 серпня, працівниками «Центру соціальних служб» Олевської міської ради проведено інформаційну кампанію «Візьміть дитину у родину» щодо сімейних форм влаштування дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування в прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу. Також здійснено вуличне інформування населення щодо послуги патронату над дитиною в Олевській територіальній громаді, адже сім’я це неповторне середовище для розвитку дитини, формування її в повноцінну людину і громадянина. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування позбавлені цієї життєвої підтримки.

Бажання взяти на виховання дитину народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих, душевно щедрих і готових до самопожертви людей.

Одними з сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу.

Основна мета сімейних форм виховання – тимчасове утримання (окрім усиновлення) й виховання дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування. Практично кожна дитина, яка сьогодні виховується в інтернатному закладі, мріє про сім’ю.

Якщо Ваше серце наповнює любов до дітей та бажаєте, щоб Ваш дім наповнився дитячим щебетом, маєте бажання взяти у свій дім на виховання та спільне проживання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу, створити прийомну сім’ю, дитячий будинок сімейного типу або стати патронатними вихователями звертайтеся за детальнішою інформацією до працівників комунальної установи «Центр соціальних служб». Олевської міської ради» за адресою: м. Олевськ, вулиця Володимирська, 1, тел.: 2-16-65, де Вам нададуть детальну інформацію.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту