На засіданні комісії з питань ТЕБ та НС обговорили підготовку закладів освіти до нового навчального 2021-2022 року та опалювального сезону

9 серпня під головуванням заступника міського голови Василя Ковальчука відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Олевської міської ТГ.

Першим розглядалось питання про стан протипожежного захисту об’єктів освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту Олевської міської ради. Також обговорили підготовку закладів освіти до нового навчального 2021-2022 року та опалювального сезону.

За словами начальника відділу освіти, молоді та спорту Валерія Левченка для закладів освіти заплановано закупити і перезарядити вогнегасники. Станом на 9 серпня завезено 100 %  брикетів та 74 % дров. Також наразі проводяться поточні ремонти котелень навчальних закладів, а в Лопатицькій ЗОШ до початку опалювального сезону планують замінити твердопаливний котел . У 10 навчальних закладах, які мають пічне опалення, проведена чистка димоходів. Найближчим часом буде здійснено контрольний об’їзд комісії щодо виявлення недоліків та їх усунення до початку навчального року.

Медичні заклади  забезпечені протипожежними засобами  та проведені протипожежні заходи.

У всіх ФП та ФАПах проводилась перевірка стану протипожежного захисту. Там, де були виявлені незначні недоліки, найближчим часом вони будуть виправлені.

Працівниками відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Коростенського районного управління ГУ ДСНС Житомирської області протягом червня та липня 2021 року було проведено позапланові перевірки 65 об’єктів, які підпорядковані відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради. Планова перевірка відділу культури буде проводитись у 2022 році.

Другим присутні розглянули питання про проведення святкових заходів до Дня Незалежності України.

Начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц озвучила план заходів до відзначення Дня Прапора, 30-ї річниці Незалежності України та Дня громади і зауважила, що всі заходи будуть проводитись згідно карантинних вимог «зеленого» рівня епідемічної небезпеки.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення питань, комісією прийняте протокольне рішення, у якому визначені конкретні доручення відповідальним виконавцям та визначені строки їх виконання.

ПРОТОКОЛ 2 чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської територіальної громади

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту