Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко проінспектував відремонтований міст на ділянці дороги Бердичів-Вчорайше-Ружин-Городок

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко спільно із головою Бердичівської РДА Людмилою Димидюк проінспектували відремонтований міст в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на автомобільній дорозі Бердичів-Вчорайше-Ружин-Городок.

Так, у Вчорайшенській громаді закінчено роботи на одному з об’єктів програми – перехідний об’єкт капітального ремонту 2020-2021 років – міст через  р. Постіл на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 060306 Бердичів-Вчорайше-Ружин-Городок, км 43+645.

У рамках програми Робочим проєктом було передбачено зміну усіх конструкцій мосту зі збереженням основного напрямку траси автомобільної дороги.

Мостове полотно влаштовано з поперечного профілю з організованим водовідводом через трубки та поздовжні колектори з подальшим спрямуванням води до очисних споруд, що влаштовані на лівобережному конусі підходів до мосту.

При капітальному ремонті з обох сторін дороги влаштовано тротуари шириною 1,85 м з пішохідною зоною шириною 1,50 м, зі сторони проїзної частини влаштовано металеве бар’єрне огородження, а зі сторони бровки – перильне огородження. Конструкція і параметри тротуарів відповідають умовам безперешкодного переміщення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Для забезпечення безпеки руху та орієнтування водіїв  встановлено необхідні дорожні знаки, перильне та однобічне бар’єрне огородження, нанесена дорожня розмітка.

«Впевнений, що жителі Вчорайшенської громади пам’ятають, в якому стані був аварійний міст, який роками потребував негайного ремонту. Попри труднощі під час будівництва, реконструкція мосту завершена і незабаром ми отримаємо надійне сполучення населених пунктів громади», – зауважив Віталій Бунечко.

Голова ОДА також додав, що реконструйований міст через річку Постіл являє собою надійну споруду з якісним асфальтовим покриттям та вже незабаром буде отримано дозвільні документи на введення споруди в експлуатацію.

Нагадаємо, що на обході міста Бердичів будується транспортна розв’язка на автошляху М-21.

Також Віталій Бунечко ознайомився з початком робіт на ділянці автодороги Андрушівка-Червоне-Закутинці.

Довідково. Замовник робіт – Житомирська обласна державна адміністрація.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту