“Допомогти кризовим сім’ям громади зібрати дітей до школи” – міський голова

10 серпня відбулася спільна нарада  за  участю керівництва громади та працівників  комунальної установи «Центр соціальних служб» і Служби у справах дітей Олевської міської ради. Під час наради було обговорено ряд важливих питань, над якими працюють спеціалісти та фахівці відповідних установ. Це придбання будинку для створення  Дитячого будинку сімейного типу в 2022 році; придбання житла для осіб  з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування за кошти державної субвенції; створення сімей патронатних вихователів, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту; про надання статусу дітям, чиї справи направлені до Олевського суду на розгляд; про допомогу сім’ям, які знаходяться в складних життєвих обставинах.

Міський голова Сергій Лисицький разом із заступником Юрієм Данюком  наголосили, що найголовнішим завданням,  які є на даний час, допомогти  кризовим сім’ям громади зібрати дітей до школи.

Просимо всіх небайдужих, хто має бажання та можливість долучитися до проведення акції «Збери дитину до школи», звертатися до Центру соціальних служб Олевської міської ради за адресою: м.Олевськ, вул.Володимирська, 1, тел.2-16-65 (моб.тел.0979194028  Світлана  Орищук) та Служби у справах дітей Олевської міської ради  м.Олевськ, вул.Свято Миколаївська, 4 (моб. тел. 0671537717 Світлана Дворецька).

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту