Народний депутат Арсеній Пушкаренко відзначив нагородами 20 жителів громади та 2 установи

З нагоди 30-ї річниці незалежності України народний депутат  партії «Слуга народу» Арсеній Пушкаренко подякою та цінним подарунком (годинником) нагородив 20 жителів Олевської громади. На розвиток закладів він вручив подарунковий сертифікат на суму 10 тисяч гривень музичній школі та професійному ліцею.

З цієї нагоди було організовано урочистий захід, в якому взяли участь керівництво громади, депутати і представники фракції «Слуга народу», запрошені.

З вітальним словом виступив міський голова Сергій Лисицький. Він привітав з 30-ю річницею незалежності України, яку цьогоріч відзначатиме наша держава, а також подякував народному депутату Арсенію Пушкаренку за сприяння та допомогу в розвитку громади.

До числа нагороджених увійшли завідувачка складом відділу освіти, молоді та спорту Гарбар Людмила, завідувачка терапевтичним відділенням центральної лікарні Демкович Ольга, викладачка спеціальних технологій ДНЗ «Олевський професійний ліцей» Кобилинська Галина, вчителька Олевської ЗОШ №3 Левчук Надія, медична сестра ФП села Джерело Нікитчина Наталія, заступниця директора з навчально-виховної роботи Майданської ЗОШ Остапчук Любов, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Олевського управління ГУ Держпродслужби в Житомирській області Скумін Микола, головний спеціаліст відділу прикордонного інспекційного контролю «Овруч» Управління державного контролю на кордоні Північного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні Снігур Микола, медична сестра Олевської ЗОШ №2 Талах Віра, майстер виробничого навчання ДНЗ «Олевський професійний ліцей» Хлань Сергій, соціальна працівниця КУ «Олевський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Цапенко Світлана; приватні підприємці – Андрійчук Володимир, Земляний Володимир, Маркевич Анатолій, Сорока Ігор, Стрелюк Іван, Хомутовський Павло та пенсіонери – Мидловець Любов, Рабуш Олена, Симончук Віктор.

Вітаючи присутніх, Арсеній Михайлович наголосив на об’єктах, які вже збудували, будуються в Олевській громаді, а також розповів про плани на наступний рік. Завершено капітальний ремонт 8 км дороги Олевськ-Покровське та ремонтні роботи в Олевській гімназії, розпочато будівництво стадіону. У планах зробити реконструкцію головного мосту через річку Уборть, збудувати дорогу від траси Київ-Ковель до села Пояски, відкрити нову сучасну інклюзію на базі недобудованого гуртожитку, що знаходиться на бульварі Воїнів-Афганців, реконструювати Олевський центр розвитку дитини «Сонечко». На базі нашого професійного ліцею планують зробити пілотний проєкт, до речі, перший в  Україні, щодо відродження професійно-технічної освіти. Заплановано зробити нове сучасне приймальне відділення в лікарні. За попередніми розрахунками, ремонт обійдеться в 10 млн гривень і на 25 мільйонів буде закуплено обладнання – нове МРТ, сучасний рентген, 4 ШВЛ апарати, інше. Нещодавно в громаду був переданий автомобіль екстреної медичної допомоги, до 1 вересня «приїде» новий шкільний автобус.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту