Олевську громаду з робочим візитом відвідав народний депутат Арсеній Пушкаренко

У рамках здійснення парламентського контролю за ходом будівництва та реконструкції об’єктів, які реалізуються в рамках Програми Президента «Велике будівництво», 11 серпня Олевську об’єднану громаду відвідав народний депутат України партії «Слуга народу» Арсеній Пушкаренко. Свій робочий візит він розділив із міським головою Сергієм Лисицьким. Разом із заступниками міського голови, головою депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» Олевської міської ради Анною Вжесінською було відвідано ряд об’єктів, де роботи завершені, розпочаті та плануються.

Першим перевірили завершене будівництво 8 км дороги «Олевськ-Покровське». Наступною буде будуватись дорога від траси Київ-Ковель до села Пояски.

Про необхідність капітально реконструювати міст через річку Уборть в наступному році говорили, безпосередньо, на набережній. Наразі міська рада готує документи, щоб взяти споруду на баланс та виготовити проєктно-кошторисну документацію. Міст з’єднує, фактично, громаду, а іншої переправи просто не має. Без перебільшення, це перше і основне, що потрібно всім жителям громади і не тільки. Міський голова Сергій Лисицький зазначив, що після того як буде проведена реконструкція даного мосту, під мостом планується продовження будівництва набережної вздовж річки.

Ще один рекордсмен-довгобуд – це стадіон «Колос». Його реконструкцію теж розпочато. За словами Арсенія Пушкаренка, будівництво мають закінчити до кінця року.

«Велике будівництво» Олевської гімназії вже завершено. Внутрішній ремонт приміщення вражає своїми масштабами та сучасністю. Більшість вперше зможе побачити на наших фото, в яких приміщеннях будуть навчатися діти з 1 вересня. 

Про благоустрій Олевського ЦРД «Сонечко», майбутній парк імені Т.Шевченка, створення кімнати-музею імені Т. Бульби-Боровця та капітальний ремонт приймального відділення лікарні чекайте у продовженні матеріалу.

 

На фото: шкільна їдальня 

На фото: актова зала

На фото: медіатека

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту