Привітання з Днем знань!

Вітаю вчителів, учнів та батьків з початком навчального року. День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто мотивує до знань та перемог.

Майбутнє нашої громади сидить сьогодні за партою.  Дорогі діти, попереду на вас чекає багато нових відкриттів та перемог. Успішного навчального року вам, дружної атмосфери, цікавих уроків та відмінних оцінок, веселого шкільного життя. Досягайте високих вершин у навчанні, ростіть здоровими і допитливими. Щасливої дороги  у країну Знань!

 Шановні батьки і вчителі! Саме на ваших  плечах лежить відповідальність за виховання здорової та освіченої молоді, яка в майбутньому буде розвивати та зміцнювати нашу державу  і нашу громаду. Бажаю вам мудрості,  терпіння, поваги, творчого натхнення у справі навчання і виховання наших дітей. Дякую освітянам та батькам за підготовку навчальних закладів громади до нового навчального року. Разом із вами сподіваюсь, що епідемічна ситуація буде стабільною, всі будуть здоровими, і заклади працюватимуть у звичному режимі.

Бажаю всім мирного неба, міцного  здоров’я,  творчої наснаги, оптимізму та впевненості у власних силах.

З повагою та найщирішими побажаннями, 

голова міський голова Сергій Лисицький

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту